Bu Lezzeti Keşfet

Dry-Aged, kuru dinlendirme, eti pişirme değil, işleme şeklidir. Detaylı, dikkatli olunması gereken ve zorlu bir süreçtir. Etin, 0-4 °C arası sıcaklıkta, stabil havalandırma koşulları altında 28-30 gün arası bekletilmesiyle yapılır.Etin doğal yapısında bulunan enzimler sayesinde, bakteri üretmeden, et kendi kendini yumuşatır. Doğal ortamlarında beslediğimiz %100 Yerli özel besi ırklarımızdan elde ettiğimiz ve himalaya tuzunda dinlendirdiğimiz etlerimiz ile sizlere en kaliteli, sağlıklı ve lezzetli etlerimizi sunuyoruz.

Yakından Tanıyın

 

Şefin Mesajı


Fikret Taşgıran | Managing Chef


1991 Yılında Nuh Ocakbaşı markası adı altında, 5 masa, 20 sandalye ile başladığımız bu lezzet yolculuğunda, yılların verdiği deneyim ve gelişime açık olan 3 neslin ortak lezzet sırlarının sonucudur Fikr-Et. Günümüzde Fikr-Et adı altında Atikop merkezimiz 100 kişi Türkmenbaşı şubemiz 400 kişi kapasite ile lezzet yolculuğumuza devam etmekteyiz.

ETİN EN DOĞAL HALİ

doğal kekik ve baharatlarla marine edilmiş Meşe kömürü ile pişen etin en lezzetli hali doğal kekik ve baharatlarla marine edilmiş Meşe kömürü ile pişen etin en lezzetli hali

İletişime Geç

Lezzetli

Şefimizin lezzetli ellerinden ortaya çıkan o müthiş lezzeti sizinle buluşturuyoruz.

Taze

Ürünlerimiz günlük olarak gelmektedir. Böylece tazeliğini korumaktadır.

Aile Yeri

Aileniz ve sevdiklerinizle iyi vakit geçirebileceğiniz nezih alanlar sunmaktayız.

Üstün Hizmet

Fikr-Et adı altında geniş alanımız ve kapasitemiz ile lezzet yolculuğumuza devam etmekteyiz.



Restorantımızı Keşfedin

instagram

@fikr_et